Home »
Ciasta i desery (bez glutenu)
Ciasta i desery (bez glutenu)
Totemi – Gorąca czekoladowa pianka (bez glutenu)
Korzenne ciasto a’la sernik (bez glutenu)
Czekoladowe ciasteczka owsiane (bez glutenu)
Szarlotka kokosowa (bez glutenu)
Beza na spodzie brownie z owocami (bez glutenu)
Ciasteczka kokosowe na bazie kaszki ryżowej
Tarta serowa czekoladowo-kawowa (bez glutenu)
Ciasto z brzoskwiniami i jogurtową pianką (bez glutenu)
Ciasto drożdżowe (bez glutenu)
Ciasto jak puszysta pianka (bez mąki)
Piernik z polewą czekoladowo – porzeczkową (bez glutenu)
Ciasto czekoladowo dyniowe z migdałami (bez glutenu)
Rolada czekoladowa z bitą śmietaną i owocami (bez glutenu)
Świąteczny makowiec zawijany (bez glutenu)
Zebra, ciasto czekoladowo – waniliowe (bez glutenu)
Krem cytrynowy (bez glutenu) + etykiety do wydruku
Ciasto bananowo – orzechowe (bez glutenu)
Ciasto z renklodami na maślance (bez glutenu)
Mazurek pomarańczowo – daktylowy (bez glutenu)
Czekoladowa tarta z gruszkami (bez glutenu)
Pączki marchewkowo – serowe (bez glutenu)
Torciki w kształcie serduszek z masą serową oraz bajaderki (bez glutenu)
Pralinki dyniowe (bez glutenu)
Ciasteczka orzechowe (bezglutenowe)
Makowiec z jabłkami bez mąki (bezglutenowy)
Stollen z marcepanem i bakaliami (bez glutenu)
Świąteczny sernik krakowski (bez glutenu)
Bezglutenowe korzenne ciasto z bananami i czekoladą
Czekoladowe ciasto z cukinii (bez glutenu)
Domowa biała czekolada z pistacjami